Events, möten & nyheter

Planerar du för höstens och kanske t.o.m julens evenemang för kollegor, personal, kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners? Vi är glada över att kunna presentera Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv som ett nytt spännande besöksmål i Skåne! Tillsammans bjuder vi på en enastående konst- och kulturupplevelse i härlig kombination med god mat & dryck!

Här nedan ser du några av våra erbjudanden från museet och bistron. Vi arrangerar även konferensmöjlighet för både större och mindre sällskap, och kan också förmedla kontakt med hotell och transport om så önskas. Kontakta oss gärna – vi presenterar och du väljer!

På denna sida kan du även läsa om våra intressanta events som t ex föredrag med fotografer, vinprovningar etc. Dessa events är öppna för alla! Längst ner på sidan kan du anmäla dig som prenumerant av vårt nyhetsbrev, så får du kontinuerlig information om vad som sker på museet. Det händer mycket spännande på Falsterbo Photo Art Museum!

FÖREDRAG 6 OKT FOTOGRAF EWA-MARI JOHANSSON

Välkommen till en föredragskväll onsdagen den 6 oktober med internationella modefotografen Ewa-Mari Johansson, som berättar om sin specialutställning “Performance Freedom” som kommer att pågå från den 2 oktober 2021 till den 9 januari 2022. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och anmälan!

Läs mer ›

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT. Vi är glada över att kunna presentera Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv som ett nytt spännande besöksmål i Skåne! Tillsammans erbjuder vi en enastående konst- och kulturupplevelse i härlig kombination med god mat & dryck! Hjärtligt välkomna till Falsterbo – för ett lyckat event!

Läs mer ›

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi “Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Läs mer ›

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi “Guidning med guldkant” som ger er inträde till museet, en timmes guidad visning, och varsin exklusiv utställningskatalog att ta med hem. Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Läs mer ›