Besök oss

Guidade visningar Falsterbo photo art museum

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet! Vi erbjuder en fri visning varje vecka och även specialdesignade upplägg om ni är en grupp och önskar få en egen separat visning.

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Boka guidade visningar

Varje fredag kl 11.00 ingår en gratis guidad visning i entréavgiften. Visningen tar ca 45 minuter, och har begränsat antal platser så du behöver boka i förväg. 

Observera! Under januari 2022 erbjuds inte den kostnadsfria guidningen på fredagsförmiddagen. Däremot under februari månad, med undantag av fredagen i vecka 8.

Om du önskar guidad visning vid ett annat tillfälle, går det bra att boka en egen guide. Priset för guiden är 1.300 kr för en grupp (se info nedan om aktuell info gällande antal personer i gruppen).

Enligt nya restriktioner får gruppen bestå av max 8 personer, inkluderat guiden, om inte samtliga deltagare har vaccinpass. Om alla har vaccinpass kan gruppen omfatta 10 personer inkluderat guiden. Vänligen upplys vid bokningen om du har vaccinpass eller ej. Tack för din förståelse.

För att boka använder du enklast kontaktformuläret eller mejlar till boka@falsterbophoto.com.

Skulle du och ditt sällskap vilja kombinera en guidad visning med en gemensam måltid på Bistro Perspektiv, är du välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett trevligt program för er!

IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!
_MG_3400_webb

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.