Besök oss

Guidade visningar Falsterbo photo art museum

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet!

Vi erbjuder en fri visning på fredagar med vissa undantag och även specialdesignade upplägg om ni är en grupp och önskar få en egen separat visning.
Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Boka guidade visningar

Om du önskar guidad visning går det bra att boka en egen guide. Priset för guiden är 1.300 kr för en grupp om 10 personer.

Visningen tar ca 45 minuter, och för att boka använder du enklast kontaktformuläret eller mejlar till boka@falsterbophoto.com.

Skulle du och ditt sällskap vilja kombinera en guidad visning med en gemensam måltid på Bistro Perspektiv, är du välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett trevligt program för er!

Ny utställning öppnade den 9:e april samt 25 september

IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!
0036.FotografKarinOddner

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.