Besök oss

Guidade visningar Falsterbo photo art museum

Alla besökare får en kort introdution till utställningen i entrén. Ägarna berättar också gärna om individuella fotografier när de är på museet. 

Dessutom finns möjlighet att boka en privat visning på valfri dag och tidpunkt. Detta bör bokas i god tid innan och kostar 1500 kr per grupp. Max antal är 12 personer/grupp.

Varmt välkomna!

 

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Boka guidade visningar

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet!
Vi erbjuder fria visningar på fredagar kl. 11.15, dvs då ingår det i entrépriset. Max antal är 12 personer/grupp. Start 26 april.

Visningen tar ca 45 minuter, och för att boka använder du enklast kontaktformuläret eller mejlar till boka@falsterbophoto.com.

Skulle du och ditt sällskap vilja kombinera en guidad visning med en gemensam måltid på Bistro Perspektiv, är du välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett trevligt program för er!

Nuvarande huvudutställningar öppnade den 29 mars 2024

IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!
0036.FotografKarinOddner

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.
Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.