Besök oss

Guidade visningar Falsterbo photo art museum

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet!

Vi erbjuder fria visningar från och med fredagen 21 april kl. 11.15. Max antal är 12 personer/grupp.  Vill erbjuder också privata visningar.  Det kostar det 1500kr per grupp.

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Boka guidade visningar

Visningen tar ca 45 minuter, och för att boka använder du enklast kontaktformuläret eller mejlar till boka@falsterbophoto.com.

Skulle du och ditt sällskap vilja kombinera en guidad visning med en gemensam måltid på Bistro Perspektiv, är du välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett trevligt program för er!

Nuvarande huvudutställning öppnade den 7 april 2023

IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!
0036.FotografKarinOddner

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.