Besök oss

Medlemskap
Falsterbo photo art museum

Köp ett Årskort och bli medlem hos Falsterbo Photo Art Museum!

Medlemskapet ger dig bland annat fri entré under ett helt år, fina rabatter både i bistron, i museishopen och på de trevliga föredragskvällarna. Och dessutom den fantastiska möjligheten att gå 2 för priset av 1 på populära Louisiana Museum of Modern Art i Danmark.

Ett Årskort är dessutom en perfekt gåva till en god vän, släkting eller kollega – vid födelsedagar, som sommarpresent eller julklapp!

Årskort & medlemskap

Om du besöker oss mer än en gång per år och deltager i något av våra arrangemang, då är ett årskort/medlemskap förmånligt.

Årskort/medlemskap är personligt och gäller ett år från utskriftsdatum.

Vid besök hos Bistro Perspektiv, vänligen informera personalen innan du gör din beställning att du har årskort/medlemskap. Observera att rabatten på bistron gäller endast för dig som är innehavare av årskort/medlemskap, inte för ditt sällskap.

Som årskortsinnehavare/medlem godkänner du, genom att du lämnar din e-postadress vid köpet, att bli prenumerant av museets nyhetsbrev. Vi håller dig uppdaterad om nyheter och events – det händer mycket spännande på Falsterbo Photo Art Museum!

Pris för Årskort är 795 kr, och för dig som är pensionär, +66, erbjuds priset 695 kr.

Som kortinnehavare/medlem har du följande fördelar:

  • Fri entré till Falsterbo Photo Art Museum under ett helt år
  • 10% rabatt på allt hos Bistro Perspektiv (dock ej dryck)
  • 10% rabatt på alla varor i museishopen
  • 20% rabatt på våra föredrag om fotografi och fotografer
  • Gå två betala för en på Louisiana i Danmark, klicka här: Louisiana Museum of Modern Art
IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!

0036.FotografKarinOddner

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.
Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.