Besök oss

Entrépriser
Falsterbo photo art museum

Här nedan ser du museets entrépriser. Vid bokning av en större grupp, vänligen kontakta oss på boka@falsterbophoto.com. I övrigt finns det inte något krav på förbeställning eller förköp.

Med anledning av Covid 19 råder särskilda restriktioner vilket gör att vi endast kan ha ett begränsat antal besökare på vårt museum. Det kan därför förekomma väntetid om ifall det är fullt när du anländer till museet, men så fort en besökare lämnar släpps nästa in. Tack för din förståelse och hjärtligt välkommen!

HANDIKAPPVÄNLIGT.  Du som är rörelsehindrad kan känna dig trygg inför ett besök på Falsterbo Photo Art Museum. Museets entré är helt i markplan, det finns hiss och det finns rymlig handikappvänlig toalett. Alla utställningsutrymmen är tillgängliga för dig. Och det samma gäller även i bistron!

Priser

Om du besöker oss mer än en gång per år och deltager i något av våra arrangemang, då är ett årskort/medlemskap förmånligt.

Årskort/medlemskap är personligt och gäller ett år framåt. Priset är 595 kr. Som kortinnehavare/medlem har du följande fördelar:

  • Fri entré till Falsterbo Photo Art Museum
  • 10% rabatt på allt hos Bistro Perspektiv (dock ej dryck)
  • 10% rabatt på alla produkter i museishopen
  • 20% rabatt på våra föredrag om fotografi och fotografer
 
Vid besök hos Bistro Perspektiv, vänligen informera personalen innan du gör din beställning att du har årskort/medlemskap.

Entrépris 185 kr

12-18 år Entrépris 185 kr (endast 50 kr i sällskap av vuxen) 

0-11 år Gratis entré. Barn som besöker museet ska vara i sällskap med vuxen.

Hund med skydd är välkommen på museet. Entrépris 25 kr. Begränsat antal åt gången.

Vid uppvisande av studentkort blir entrépriset 150 kr (ord.pris 185 kr)

För dig som är pensionär erbjuder vi rabatt på årskort/medlemskap. Du betalar endast 495 kr (ord.pris 595 kr) för ett helt år efter utskriftsdatum. Årskort/medlemskap är personligt. Läs mer om förmånerna under rubriken Medlemskap.

För grupper med 15 besökare eller fler, erbjuder vi rabatterat entrépris 165 kr/besökare (ord.pris 185 kr).

entre_02_webb

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!

_MG_3400_webb

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.