Events, möten & nyheter

Välkommen till Falsterbo Photo Art Museum! En ny spännande destination i sydvästra Skåne och en helt perfekt plats för kickoff, konferens, samt inspirerande och givande möten för kollegor, kunder, föreningsmedlemmar eller ditt privata sällskap!

Vi är glada över att kunna presentera Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv som ett nytt besöksmål i Skåne! Tillsammans bjuder vi på en enastående konst- och kulturupplevelse i härlig kombination med god mat & dryck!

Här nedan ser du några av våra erbjudanden från museet och bistron. Vi arrangerar även konferensmöjlighet för både större och mindre sällskap, och kan också förmedla kontakt med hotell och transport om så önskas. Kontakta oss gärna – vi presenterar och du väljer!

På denna sida kan du även läsa om våra intressanta events som t ex föredrag med fotografer, vinprovningar etc. Dessa events är öppna för alla!

Längst ner på sidan kan du anmäla dig som prenumerant av vårt nyhetsbrev, så får du kontinuerlig information om vad som sker på museet. Det händer mycket spännande på Falsterbo Photo Art Museum!

VÄLKOMMEN TILL 2024

God fortsättning och stort tack till alla våra fantastiska gäster och klubbmedlemmar som besökte oss under gångna året. Vi påminner om att det fortfarande finns tid att att besöka vår succéutställning Helmut Newton -Provokatören såväl som våra övriga, parallella utställningar.

Läs mer ›

JUL I MUSEISHOPEN!

Här presenteras ett urval av tips på produkter att köpa, kanske som en julklapp. Hela sortimentet hittar du i museishopen på Photo Art Museum i Falsterbo. Vi ses!

Läs mer ›
Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.