Events & nyheter

Välkommen att bli prenumerant av museets nyhetsbrev! Fyll i formuläret här nedan och klicka på Skicka så är du anmäld och du får kontinuerlig uppdatering om vad som sker på museet. Scrollar du vidare längre ner så kan du läsa om museets kommande events samt senaste nyheter. Det händer mycket spännande på Falsterbo Photo Art Museum!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

FÖREDRAG 24 AUGUSTI PER-ANDERS PETTERSSON

Välkommen till en föredragskväll tisdagen den 24 augusti! Fotograf Per-Anders Pettersson gästar museet med anledning av specialutställningen ”African Catwalk” som visar ett 20-tal av hans fotografiska verk, och håller denna kväll en föreläsning om sina upplevelser ute i världen. Klicka på rubriken för att komma vidare till program, pris och anmälan!

SPECIALUTSTÄLLNING “AFRICAN CATWALK”

Fredagen den 6 augusti öppnar museet sin första specialutställning med en svensk fotograf. Med “African Catwalk” tar den svenske fotografen Per-Anders Pettersson med oss bakom kulisserna till den nya modescenen i Afrika. Mer information under rubriken Utställningar. “African Catwalk” med ett 20-tal verk, kommer att pågå till söndagen den 26 september och visas i museets nya avdelning Galleriet.

Utställningen “Dressed for Success” förlängs

Museets pågående utställning “Dressed for Success – 100 Years of Fashion Photography” har blivit en succé och förlängs därför till den 9 januari 2022 för att fler besökare ska få chansen att se denna unika modefotografiutställning.

Guidad visning i museet

Varje fredag kl 11.00 ingår en gratis guidad visning i entréavgiften. Visningen tar ca 45 minuter men har begränsat antal platser så du behöver boka i förväg.