Besök oss

Bistro Perspektiv Falsterbo strandbad

Förgyll ditt besök på Falsterbo Photo Art Museum med att avnjuta god mat och dryck på museets egen Bistro Perspektiv. Klicka på länken nedan så kommer du direkt vidare till restaurangens hemsida för bokning, meny och öppettider.

Skulle du och ditt sällskap vilja kombinera en guidad visning med en gemensam måltid på Bistro Perspektiv, är du välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett trevligt program för er!

 

Bistro Perspektiv

Bistro Perspektiv erbjuder en högklassig meny och noga utvalda viner. Det serveras även lättare luncher samt kaffe och glass, eller om du bara önskar något gott att dricka.
IMG_20210804_132252

Butik

Falsterbo Photo Art Museum erbjuder en museishop där du kan köpa fotoböcker, posters, vykort, speciellt utvald inredning och accessoarer, samt konfektyr!
_MG_3400_webb

Visningar

Följ med vår guide på visning i museet och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna.
falsterbophoto bistro perspektiv

Bistro & Café

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, en högklassig restaurang med café. Det går bra att besöka Bistro Perspektiv utan att besöka museet.
Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.