Event

Kombinera konsten med kulinarisk upplevelse

FÖRETAGSEVENT. Bistro Perspektiv erbjuder olika menypaket, möjlighet till vinprovning, samt även skräddarsydda upplägg för dig och dina gäster. Perfekt att kombinera med ”Konferens art inclusive” och våra events för större sällskap som företag, föreningar och gruppresor; ”Guidning med guldkant” och ”Värdera och vinn”!
arrow-icon-grey

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT.

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, med nordisk mat inspirerad av både franska och asiatiska köket, serverad i en vacker miljö!

Bistron erbjuder olika menypaket, möjlighet till vinprovning, samt även skräddarsydda upplägg för dig och dina gäster. Perfekt att kombinera med ”Konferens art inclusive” och våra events för större sällskap som företag, föreningar och gruppresor; ”Guidning med guldkant” och ”Värdera och vinn”!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Catrin Wennberg för information och bokning, på mejl catrin@falsterbophoto.com 

Önskar du besöka Bistro Perspektivs hemsida, klickar du enklast här: Bistro Perspektiv

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

23/8 2024 Antikrundan gästar Museet

Välkommen på inspelning av Antikrundan Alla är välkomna att besöka oss när Antikrundan kommer till oss på Photo Art Museum/Bistro Perspektiv i augusti för att

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.