Event
augusti 23, 2021

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT. Vi är glada över att kunna presentera Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv som ett nytt spännande besöksmål i Skåne! Tillsammans erbjuder vi en enastående konst- och kulturupplevelse i härlig kombination med god mat & dryck! Hjärtligt välkomna till Falsterbo – för ett lyckat event!
arrow-icon-grey

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT. I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, med nordisk mat inspirerad av både franska och asiatiska köket, serverat i en vacker miljö! Bistron erbjuder olika menypaket, möjlighet till vinprovning, samt även skräddarsydda upplägg för dig och dina gäster. Perfekt att kombinera t ex med våra event “Guidning med guldkant” och “Värdera och vinn”!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Eva Malmgren för information och bokning, på mobil 0760-276650 eller mejl eva@falsterbophoto.com 

Önskar du besöka Bistro Perspektivs hemsida, klickar du här: Bistro Perspektiv

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

ÅRETS KOCK 2018 GÄSTSPELAR I MUSEETS EGEN BISTRO

David Lundqvist som var ÅRETS KOCK 2018 gästspelar i vår egen Bistro Perspektiv, fredagen den 1 oktober och lördagen den 2 oktober. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och bokningslänk!

NY FÖRMÅN FÖR MUSEETS MEDLEMMAR

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.