Event

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT. Vi är glada över att kunna presentera Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv som ett nytt spännande besöksmål i Skåne! Tillsammans erbjuder vi en enastående konst- och kulturupplevelse i härlig kombination med god mat & dryck! Hjärtligt välkomna till Falsterbo – för ett lyckat event!
arrow-icon-grey

KOMBINERA KONSTEN MED KULINARISK UPPLEVELSE

FÖRETAGSEVENT.

I direkt anslutning till Falsterbo Photo Art Museum finns Bistro Perspektiv, med nordisk mat inspirerad av både franska och asiatiska köket, serverad i en vacker miljö!

Bistron erbjuder olika menypaket, möjlighet till vinprovning, samt även skräddarsydda upplägg för dig och dina gäster. Perfekt att kombinera med våra events för större sällskap som företag, föreningar och gruppresor; Guidning med guldkant och ”Värdera och vinn”!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Eva Malmgren för information och bokning, på mobil 0760-276650 eller mejl eva@falsterbophoto.com 

Önskar du besöka Bistro Perspektivs hemsida, klickar du enklast här: Bistro Perspektiv

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

KONFERENS ART INCLUSIVE

FÖRETAGSEVENT. Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass! Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till en helt unik konferens med många fördelar. Boka visning för att se lokaler och faciliteter, samt lämna offertförfrågan så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket till er!

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.