Event

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!
arrow-icon-grey

VÄRDERA OCH VINN

Tävla och lär om Fotografi!

FÖRETAGSEVENT. Eventet passar sällskap om ca 10-25 personer. Eventet tar cirka 1,5 timme.

Deltagarna delar in sig i grupper, 5 grupper totalt. Efter en kort introduktion skall deltagarna, genom att gå runt på museet och läsa om och titta på fotografierna, och läsa om fotograferna, gissa värdet på de 10 mest värdefulla fotografiska verken. 10 fotografier skall anges i ordning, med värden, och med det dyraste överst.

Efter 50 minuter samlas alla protokoll in medan dryck och snacks serveras. Våra experter samlar alla och utser vinnande lag. Vi går tillsammans igenom vilka fotografier som är mest värdefulla och berättar varför samt lite anekdoter om några av bilderna.

Möjlighet att köpa priser till vinnarna, finns naturligtvis i huset, t ex ett årskort, en poster, eller en fin fotobok från shopen.

Under eventet finns möjlighet för dig att njuta av snacks och ett glas cava eller champagne, tillsammans med ditt sällskap! Och önskar ni fortsätta med en gemensam middag, ordnar vi detta till er på Bistro Perspektiv!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Eva Malmgren för pris, info och bokning, på mobil 0760-276650 eller mejl eva@falsterbophoto.com

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

KONFERENS ART INCLUSIVE

FÖRETAGSEVENT. Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass! Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till en helt unik konferens med många fördelar. Boka visning för att se lokaler och faciliteter, samt lämna offertförfrågan så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket till er!

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Guidning med guldkant” som ger er inträde till museet och en timmes personligt guidad visning. Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.