Event
augusti 23, 2021

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi “Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!
arrow-icon-grey

VÄRDERA OCH VINN

Tävla och lär om Fotografi!

FÖRETAGSEVENT. Eventet passar sällskap om ca 10-25 personer. Eventet tar cirka 1,5 timme.

Deltagarna delar in sig i grupper, 5 grupper totalt. Efter en kort introduktion skall deltagarna, genom att gå runt på museet och läsa om och titta på fotografierna, och läsa om fotograferna, gissa värdet på de 10 mest värdefulla fotografiska verken. 10 fotografier skall anges i ordning, med värden, och med det dyraste överst.

Efter 50 minuter samlas alla protokoll in medan dryck och snacks serveras. Våra experter samlar alla och utser vinnande lag. Vi går tillsammans igenom vilka fotografier som är mest värdefulla och berättar varför samt lite anekdoter om några av bilderna.

Möjlighet att köpa priser till vinnarna, finns naturligtvis i huset, t ex ett årskort, en poster, eller en fin fotobok från shopen.

Under eventet finns möjlighet för dig att njuta av snacks och ett glas cava eller champagne, tillsammans med ditt sällskap! Och önskar ni fortsätta med en gemensam middag, ordnar vi detta till er på Bistro Perspektiv!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Eva Malmgren för pris, info och bokning, på mobil 0760-276650 eller mejl eva@falsterbophoto.com

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

ÅRETS KOCK 2018 GÄSTSPELAR I MUSEETS EGEN BISTRO

David Lundqvist som var ÅRETS KOCK 2018 gästspelar i vår egen Bistro Perspektiv, fredagen den 1 oktober och lördagen den 2 oktober. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och bokningslänk!

NY FÖRMÅN FÖR MUSEETS MEDLEMMAR

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.