Event

Storseans & kristaller med mediet Benny Rosenqvist

EVENT. Välkommen att möta mediet och livsguiden Benny Rosenqvist när han håller storseans på Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv. Han föreläser också om kristaller och deras magiska inverkan. Det blir en kväll med spännande möten med andevärlden och ett utmärkt tillfälle att köpa en egen kristall och få den healad av Benny!
arrow-icon-grey

SE SAMTIDIGt VÅR NYA UTSTÄLLNING: UNDRESSED FOR SUCCESS? NUDE, FAMOUS, OYSTERS & CHAMPAGNE

EVENT

Välkommen att möta mediet och livsguiden Benny Rosenqvist när han håller storseans på Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv. Han föreläser också om kristaller och deras magiska inverkan. Det blir en kväll med spännande möten med andevärlden och ett utmärkt tillfälle att köpa en egen kristall och få den healad av Benny! 

Under kvällen serveras du en god räksmörgås, eller vegetariskt alternativ. 

Självklart ska du börja kvällen med att se fotomuséets nya utställning Nude, Famous, Oysters & Champagne, med 140 fotografier som visar världsberömda stjärnor som du aldrig sett dem tidigare. Unika originalverk av några av världens mest kända fotografer. Så sikta på en helkväll i den underbara miljön på muséet!

Drop in från kl. 18–19
I biljettpriset ingår en rundtur i muséet och den nya, spännande utställningen Nude, Famous, Oysters & Champagne före seansen. Du välkomnas då av Christina Lindquist, en av muséets grundare, som finns tillgänglig under hela timmen. Då serveras också alkoholfri drink och snacks. 

Storseans kl. 19–20
Nu bjuder Benny Rosenqvist in andevärlden till storseans. Var beredd på att du kan få besök av någon kär och saknad från andra sidan! Det blir möten med starka känslor och mycket kärlek. Efter storseansen tar vi en kort paus då det serveras smörgås i Bistro Perspektiv.

Kristallföreläsning och smörgås kl. 20.15–21
När seansen är avklarad går det utmärkt att beställa ett glas vin för den som så önskar. Kl. 20.15 börjar Benny föreläsa om kristaller. Vi får lära oss hur vi kan använda dem i vår vardag, hur de kan skydda oss, dämpa oro och öka vår energi. Tidningen Nära som gett ut specialmagasinet Kristallmagi är på plats och säljer vackra stenar och Benny kan hjälpa dig finna den kristall som passar dig bäst, samt heala den för att ge den extra kraft.

Mejla din anmälan till: boka@falsterbophoto.com

Skriv STORSEANS & KRISTALLER i ämnesraden. Anmäl dig med ditt namn senast den 27/4. Skriv även om du vill ha räksmörgås eller ett vegetariskt alternativ. Din anmälan är bindande! 

Pris: 495 kr. Då ingår rundtur med alkoholfri drink och snacks i muséet, storseans med Benny Rosenqvist, kristallföreläsning med Benny samt smörgås.

Du betalar allt på plats!  Antalet platser är begränsat.

Rabatt för medlemmar! Om du är medlem och har årskort på Falsterbo Photo Art Museum får du 50 kr rabatt. Rabatten gäller endast för kortinnehavaren.

Special denna kväll! Alla som skänker minst 200 kr till UNHCR och Ukraina får en specialframtagen affisch av det ukrainska presidentparet. Låt oss tillsammans ge ett stort stöd till det ukrainska folket!

Passa på att bli medlem – och betala ett lägre pris för vårt event! Meddela oss gärna i ditt mejl om du vill bli medlem, så har vi ditt medlemskort färdigt när du kommer.

För information om priser och förmåner, gå in på www.falsterbophoto.com

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Tisdagen den 3 Maj
Tid
Drop in från 18–19 Storseans kl 19–20
Pris
495 KR INKL RUNDTUR MED ALKOHOLFRI DRYCK OCH SNACKS I MUSEET

Fler event & nyheter

23/8 2024 Antikrundan gästar Museet

Välkommen på inspelning av Antikrundan Alla är välkomna att besöka oss när Antikrundan kommer till oss på Photo Art Museum/Bistro Perspektiv i augusti för att

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.