Event

Skön söndag i Falsterbo med brunch och besök i museet

EVENT. Förgyll din söndag med en läcker brunchbuffé på Bistro Perspektiv, och ett museibesök med fantastisk fotokonst på Falsterbo Photo Art Museum. Ta med familj och vänner, och njut av en heldag i Falsterbo!
arrow-icon-grey

SKÖN SÖNDAG I FALSTERBO

EVENT

Njut av en härlig söndagsbrunch och konstupplevelse i Falsterbo! Tillsammans erbjuder Bistro Perspektiv och Falsterbo Photo Art Museum ett förmånligt kombinationserbjudande!

Varje söndag från och med den 6 februari dukar Bistro Perspektiv upp den stora brunchbuffén. Det erbjuds två sittningar, du väljer mellan kl 11.00 och kl 13.30. Väljer du första sittningen kan du besöka fotokonstmuseet efter brunchen, och väljer du andra sittningen kan du antingen se konsten före eller efter du avnjutit din brunch. (Museet håller öppet kl 11.00-17.00).

Det förmånliga paketpriset är 450 kr/person för både brunchbuffé och inträde till museet. Mer information och bokningsmöjlighet finns på Bistro Perspektivs hemsida KLICKA HÄR.

Naturligtvis går det bra att välja att endast besöka museet utan brunch dessa söndagar, likväl som det går bra att välja brunch utan museibesök.

Ta med familj och vänner, och gör en heldagsutflykt till Falsterbo – med läcker brunch, fantastisk fotokonst, samt om vädret är snällt, en promenad vid havet vid Strandbaden!

Plats
falsterbo strandbad
Dag
varje söndag fr.o.m 6 februari 2022
Tid
kl 11.00 eller 13.30
Pris
450 KR FÖR BRUNCH OCH INTRÄDE TILL MUSEET

Fler event & nyheter

VÄLKOMMEN TILL 2024

God fortsättning och stort tack till alla våra fantastiska gäster och klubbmedlemmar som besökte oss under gångna året. Vi påminner om att det fortfarande finns tid att att besöka vår succéutställning Helmut Newton -Provokatören såväl som våra övriga, parallella utställningar.

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.