Event

POP-UP FALSTERBO HORSE SHOW

Vi kommer att finnas på plats i det sk Nya Området närmast läktaren – GALLERIAN POP-UP under Falsterbo Horse Show den 8–16 juli tillsammans med andra aktörer
arrow-icon-grey

FALSTERBO HORSE SHOW GALLERIAN POP-UP 8–16  JULI 2023

Vi kommer att finnas på plats i det sk Nya Området närmast läktaren – GALLERIAN POP-UP under Falsterbo Horse Show den 8–16 juli tillsammans med andra aktörer.

En mini-pop-up utställning med några affischer från vår fantastiska utställning med fotograf Helmut Newton – provokatören. Vi visar även några bilder från vår permanenta utställning med andra världsfotografer. Kom och upptäck fotokonst i Falsterbo!

Vi säljer bla affischer och böcker på plats och har även tagit fram några speciellt utvalda produkter för detta tillfället. Bla en väska och en affisch med modefotograf Camilla Åkrans fantastiska bild, Moa on Horse.

Vi kommer dessutom att ha en extra utställning på museet med flera av Camilla Åkrans modebilder. Camilla Åkrans fick Elles hederspris 2019 med motiveringen: ” Sinnligt, kvinnligt och besjälat”.

Varmt välkomna att besöka oss både på Falsterbo Horse Show och Falsterbo Photo Art Museum under semestern!

Affisch 70×50 cm 195kr
Tygväska 249kr

Fler event & nyheter

23/8 2024 Antikrundan gästar Museet

Välkommen på inspelning av Antikrundan Alla är välkomna att besöka oss när Antikrundan kommer till oss på Photo Art Museum/Bistro Perspektiv i augusti för att

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.