Event

Lyx och flärd i fotokonsten!

Boka resan söderöver till Falsterbo & Malmö med en avstickare till Danmark. Det finns platser kvar.
arrow-icon-grey

Res söderöver till Falsterbo & Malmö med avstickare i Danmark

Gott och blandat kan man kalla vår resa i Skåne med en avstickare till Danmark. Med boende i Malmö ger vi oss ut i det skånska landskapet där man utan att skryta vill hävda att Sveriges vackraste stränder finns dvs i Falsterbo. Där hittar vi även ett modernt fotografiskt museum som invigdes 2021.

Fotosamlarna Claes och Christina Lindquist står bakom projektet och har samlat fotokonst från hela världen. Världens främsta fotografer har tagit de fantastiska bilderna på kändisar som man tidigare aldrig har sett dem; avklädda mitt i lyxen och flärden eller i helt oväntade situationer. Årets utställning heter ”Undressed for Success? Nude, famous, oysters and champagne!”

Boka resan – det finns platser kvar!

Datum: 19–21  oktober 2022
Pris 9 875 SEK
Del i dubbelrum exkl flyg.

I samarbete med SvD.

Fler event & nyheter

Falsterbo Photo intervjuad av Sveriges Radio

Lyssna gärna på denna radiointervju gjord av Sveriges Radios journalist David Richter med anledning av den nya fotoutställningen Undressed for Success? Nude, Famous, Oysters and Champagne.

STORSEANS & KRISTALLER MED MEDIET BENNY ROSENQVIST

EVENT. Välkommen att möta mediet och livsguiden Benny Rosenqvist när han håller storseans på Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv. Han föreläser också om kristaller och deras magiska inverkan. Det blir en kväll med spännande möten med andevärlden och ett utmärkt tillfälle att köpa en egen kristall och få den healad av Benny!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.