Event

Konferens art inclusive

FÖRETAGSEVENT. Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass! Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till en helt unik konferens med många fördelar. Boka visning för att se lokaler och faciliteter, samt lämna offertförfrågan så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket till er!
arrow-icon-grey

KONFERENS ART INCLUSIVE

FÖRETAGSEVENT

Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass!

Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till att hålla en helt unik konferens med många fördelar.

  • Ljus och luftig möteslokal med flexibel möblering och plats för upp till 80-100 personer.
  • Teknisk utrustning som t ex 85” TV-skärm, mikrofon och högtalare, samt tillgång till färgskrivare och WiFi.
  • All service från Bistro Perspektiv som förmiddags- och eftermiddagsfikor, lunch, middag och goda drycker.
  • Utmärkta parkeringsmöjligheter med kostnadsfri parkering, samt endast två minuters gångväg till Skånetrafikens busshållplats.
  • För en effektiv och trevlig konferens är det viktigt med bensträckare och energigivande avbrott. Då passar det ypperligt med en uppfriskande promenad ute vid Strandbaden, och framför allt – en spännande rundtur i Falsterbo Photo Art Museum för att se fotografisk konst av några av världens mest berömda fotografer.
  • ”Konferens art inclusive” kan byggas ut med eventen ”Guidning med guldkant” samt ”Värdera och vinn”. Se separat info under Events & Möten.

BOKA VISNING för att se lokaler och faciliteter, samt

LÄMNA OFFERTFÖRFRÅGAN så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket! Välkommen att kontakta Catrin Wennberg för pris, info och bokning, på mejl catrin@falsterbophoto.com

 

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
OFFERT ENL ÖNSKEMÅL

Fler event & nyheter

23/8 2024 Antikrundan gästar Museet

Välkommen på inspelning av Antikrundan Alla är välkomna att besöka oss när Antikrundan kommer till oss på Photo Art Museum/Bistro Perspektiv i augusti för att

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.