Event
augusti 23, 2021

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi “Guidning med guldkant” som ger er inträde till museet, en timmes guidad visning, och varsin exklusiv utställningskatalog att ta med hem. Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!
arrow-icon-grey

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet, och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Entré och personligt guidad visning, samt varsin exklusiv utställningskatalog på ca 100 sidor att ta med sig hem. Eventet tar cirka 1 timme.

Under eventet finns möjlighet för dig att njuta av ett glas cava eller champagne, tillsammans med ditt sällskap! Och önskar ni fortsätta med en gemensam middag, ordnar vi detta till er på Bistro Perspektiv!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Eva Malmgren för pris, info och bokning, på mobil 0760-276650 eller mejl eva@falsterbophoto.co

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

ÅRETS KOCK 2018 GÄSTSPELAR I MUSEETS EGEN BISTRO

David Lundqvist som var ÅRETS KOCK 2018 gästspelar i vår egen Bistro Perspektiv, fredagen den 1 oktober och lördagen den 2 oktober. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och bokningslänk!

NY FÖRMÅN FÖR MUSEETS MEDLEMMAR

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.