Event

Föredrag 3/8 med fotograf Anna W Thorbjörnsson

Varmt välkomna till en afton i fotografins tecken med pianoackompanjemang på Falsterbo Photo Art Museum.
arrow-icon-grey
Fotograf Anna W Thorbjörnsson ©Karin Oddner

Anna W Thorbjörnsson och jazzpianisten Felix Tani gästar oss onsdagen den 3 augusti kl 17–19.30. Föredraget börjar kl 18.00

Anna är en svensk fotograf och konstnär bosatt i Skåne, som har blivit internationellt uppmärksammad och prisbelönt för bildprojekten Waterlife, Quarantine Queen och The Female Eye. Hon är även skribent och är utgiven på flera olika förlag med mer än sjutton titlar. Anna är i första hand porträttfotograf och kommer under kvällen att utifrån sina projekt prata om kreativitet och inspiration, hur bildidéer utvecklas och hur det är att arbeta med modeller och den mänskliga kroppen framför kameran.

Med sig har Anna den Malmöbaserade pianisten Felix Tani, som kommer att spela ett litet urval av kända pianostycken tillsammans med egna verk. Efter att ha varit verksam både inom jazz och den klassiska genren, kännetecknas hans senaste verk av skandinavisk minimalism och en filmisk känsla.

Ni bjuds på en trevlig kväll med introduktion av vår succéutställning; Nude, Famous samt föredrag blandat med pianospel. Dessutom ingår det en läcker räksmörgås (anmäl alt. veg. macka) med bubbelvatten och kaffe. Det finns möjlighet att köpa till ett glas vin eller annat. Allt detta för 445 kronor per person (värde 695 kronor).

____

Är du årskortsmedlem, så kostar det endast 295 kronor per person. Antalet platser är begränsade så boka snarast möjligt. VÄLKOMNA!

Maila oss din anmälan senast fredagen 29 juli: boka@falsterbophoto.com

Fler event & nyheter

Falsterbo Photo intervjuades av KulturNyheterna/SVT

Nu har Kulturnyheterna varit på besök hos oss. Se gärna inslaget på SVT om vår stora utställning med Richard Avedon och Herb Ritts, två av de absolut största internationella mode- och porträttfotograferna.

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.