Event

Artist Talk 25 november 2022

Kom och träffa Per-Anders Pettersson direkt ifrån Kapstaden till Falsterbo och lyssna på hans berättelser från sin tid i Kongo Kinshasa.
arrow-icon-grey
Per-Anders Pettersson, Les Sapeur – Kongo Kinshasa

Artist Talk med Per-Anders Pettersson den 25 november

Han kommer att utgå ifrån ett urval av sina fotografier från sin senaste bok, The Society of Ambianceurs and Elegant People. Boken är numrerad och signerad och finns såklart till försäljning hos oss samt säljer vi affischer och Per-Anders kommer att signera dessa på plats. Detta event är ett kortare Artist Talk som håller på i ca 20 minuter med start kl.14. Per-Anders kommer dessutom att finnas på plats i museet mellan kl.12.30 – kl.16.30 och det finns utrymme att ställa frågor direkt till honom. Eventet kostar inget extra utöver entrébiljetten och man behöver inte boka sin plats. VARMT VÄLKOMNA!

Fler event & nyheter

VÄLKOMMEN TILL 2024

God fortsättning och stort tack till alla våra fantastiska gäster och klubbmedlemmar som besökte oss under gångna året. Vi påminner om att det fortfarande finns tid att att besöka vår succéutställning Helmut Newton -Provokatören såväl som våra övriga, parallella utställningar.

Sök
Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.