Nyheter
september 8, 2021

NY FÖRMÅN FÖR MUSEETS MEDLEMMAR

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.
arrow-icon-grey
Foto: Kim Hansen

GÅ 2 FÖR 1 PÅ LOUISIANA

Gå två betala för en på Louisiana Museum of Modern Art 

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.

Passa på att göra en trevlig utflykt till Louisiana när du är på besök i Danmark, se den världskända samlingen och specialutställningar, och njut av fräsch lunch eller middag i museets café med härlig utsikt över Sundet samt besök designshopen med dansk design. Förmånen gäller obegränsat antal gånger, giltigt medlemskort visas i entrén på Louisiana. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Om du inte redan är medlem hos oss, så välkommen att bli! Medlemskapet kostar 595 kr och för pensionär endast 495 kr. Gäller ett helt år, ger fri entré på Falsterbo Photo Art Museum, samt fina rabatter på våra föredrag, i vår museishop samt på Bistro Perspektiv. Ett medlemskap är också en alldeles utmärkt present att ge bort!

Plats
Dag
Tid
Pris

Fler event & nyheter

ÅRETS KOCK 2018 GÄSTSPELAR I MUSEETS EGEN BISTRO

David Lundqvist som var ÅRETS KOCK 2018 gästspelar i vår egen Bistro Perspektiv, fredagen den 1 oktober och lördagen den 2 oktober. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och bokningslänk!

FÖREDRAG 6 OKT FOTOGRAF EWA-MARI JOHANSSON

Välkommen till en föredragskväll onsdagen den 6 oktober med internationella modefotografen Ewa-Mari Johansson, som berättar om sin specialutställning “Performance Freedom” som kommer att pågå från den 2 oktober 2021 till den 9 januari 2022. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och anmälan!