Event
mars 31, 2021

Vinprovning och middag 23 augusti, med Rhône-viner från E. Guigal

Vi startar kvällen, måndag den 23 augusti kl 19.00, med bubbel i glasen och en rundvandring på Falsterbo Photo Art Museum. Därefter hålls vinprovningen på Bistro Perspektiv.
arrow-icon-grey

Vinprovning med utsikt

Måndag den 23 augusti kl 19.00 håller vi årets första vinprovningsmiddag och det med prestigeviner från franska vinhuset E. Guigal, världsberömda för sina viner, framförallt från Côte Rôtie.

Vi startar kvällen med bubbel i glasen och en rundvandring på Falsterbo Photo Art Museum. Därefter hålls vinprovningen på Bistro Perspektiv och där avnjuter vi också en utsökt 3-rätters meny. Vi provar totalt 7 olika viner, deras prisvärda Côtes-du-Rhône, vit och röd, Châteauneuf-du-Pape, Condrieu, Côtes-Rôtie Brune et Blonde, Côte-Rôtie Château d’Ampuis och avslutar med ett av världens mest berömda viner, Côte-Rôtie La Mouline, ett vin som kostar över 3.000 kronor i butik.

Antalet platser är begränsat. För mer information, pris och anmälan, välkommen att mejla info@falsterbophoto.com

Vinprovningen kommer hållas på Bistro Perspektiv. Antalet platser är begränsat. För mer information, pris och anmälan, välkommen att mejla info@falsterbophoto.com

Fler event & nyheter

Guidad visning i museet

Varje fredag kl 11.00 ingår en gratis guidad visning i entréavgiften. Visningen tar ca 45 minuter men har begränsat antal platser så du måste boka i förväg.