Event
mars 31, 2021

Vinprovning och middag 23 augusti, med Rhône-viner från E. Guigal

Måndagen den 23 augusti startar vi kl 18.00 med en rundvandring på Falsterbo Photo Art Museum, och därefter hålls vinprovningen på Bistro Perspektiv. Klicka på rubriken för att komma vidare till program, pris och anmälan!
arrow-icon-grey

Vinprovning med utsikt

Välkommen till Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv för en härlig upplevelse med fotokonst, middag och fantastiska viner!

Måndag den 23 augusti kl 18.00 håller vi årets första vinprovningsmiddag och det med prestigeviner från franska vinhuset E. Guigal, världsberömda för sina viner och då framförallt från Côte Rôtie.

Programmet för kvällen, beskrivning av viner och meny, samt prisuppgift och information om hur du bokar finner du här: Vinmiddag_23_aug_Mästare i Rhônedalen

Antalet platser är begränsat. För eventuella frågor, kontakta oss gärna på e-post: info@falsterbophoto.com

Hjärtligt välkommen!

MÄSTARE I RHÔNEDALEN: GUIGAL – EN GIVEN PLATS I VÄRLDSELITEN!

Ingen har skapat fler röda 100-poängsviner än franska toppfirman Guigal där mästervinmakaren Philippe Guigal med sitt team gör några av världens bästa viner.

Fler event & nyheter

FÖREDRAG 24 AUGUSTI PER-ANDERS PETTERSSON

Välkommen till en föredragskväll tisdagen den 24 augusti! Fotograf Per-Anders Pettersson gästar museet med anledning av specialutställningen ”African Catwalk” som visar ett 20-tal av hans fotografiska verk, och håller denna kväll en föreläsning om sina upplevelser ute i världen. Klicka på rubriken för att komma vidare till program, pris och anmälan!

SPECIALUTSTÄLLNING “AFRICAN CATWALK”

Fredagen den 6 augusti öppnar museet sin första specialutställning med en svensk fotograf. Med “African Catwalk” tar den svenske fotografen Per-Anders Pettersson med oss bakom kulisserna till den nya modescenen i Afrika. Mer information under rubriken Utställningar. “African Catwalk” med ett 20-tal verk, kommer att pågå till söndagen den 26 september och visas i museets nya avdelning Galleriet.