Event

NYTT DATUM FÖR VIN- OCH GLASPROVNING MED RIEDEL: 12 APRIL 2022

EVENT. – NYTT DATUM! Reservera tisdagen den 12 april för en inspirerande och lärorik Vin- och Glasprovning med Jane Sandström, connoisseur av Riedel-glas. Kvällen startar med en rundtur i fotokonstmuseet, därefter hålls provningen med fyra utsökta viner, och efterföljs sedan av middag med varmrätt samt kaffe & kaka. Fyra exklusiva vinglas från Riedel får du ta med dig hem efter denna trevliga kväll. Gör plats i kalendern redan nu!
arrow-icon-grey
Bild från J.A.Sundqvist AB

VIN- OCH GLASPROVNING MED RIEDEL

EVENT

Välkommen till en lärorik och inspirerande kväll tisdagen den 12 april 2022 – en afton i det goda vinets tecken!

Riedel är ett välkänt begrepp i vinkännarkretsar, bland sommelierer och restauratörer världen över, och anses vara marknadens främsta vin- och spritglas. Glasen är designade för att framhäva varje vins speciella doft och smakegenskaper. 

Jane Sandström, connoisseur av Riedel-glas, kommer att guida oss genom en upplevelse som visar vilken skillnad det kan vara att avnjuta vin i rätt glas. Skillnaden kommer att vara så stor att även en erfaren provare blir förvånad.

Kvällen startar med drop-in från kl 17.00 på Falsterbo Photo Art Museum. Du får tillfälle att gå runt och se museets fantastiska fotokonst. Vår personal berättar och svarar på frågor. Kl 18.00 startar vin- och glasprovningen på Bistro Perspektiv, med Jane Sandström. Därefter följer middagen bestående av en varmrätt, inkluderat bordsvatten och bröd, samt kaffe & kaka.

I priset ingår museibesöket, provningen med fyra viner (två vita och två röda), middagen, samt att du får ta med dig hem fyra exklusiva druvspecifika glas från Riedel. Under kvällen ges givetvis möjlighet att köpa fler glas till reducerat pris om man så önskar.

Pris för denna helkväll är 1.495 kr/person. För dig som är medlem dvs innehavare av årskort, är priset 1.295 kr/person. Antalet platser är begränsat och sista dag för anmälan är onsdagen den 6 april. Vänligen boka din plats genom att mejla till info@falsterbophoto.com . Här anger du också om du önskar vegetariskt alternativ för varmrätten. Välkommen! 

Plats
falsterbo strandbad
Dag
TISDAG 12 APRIL 2022
Tid
17.00 -
Pris
1.495 kr/person, för dig som är medlem är priset 1.295 kr/person

Fler event & nyheter

VINMIDDAG ”PIEMONTE” DEN 12 FEBRUARI 2022

EVENT. Välkommen till en fantastisk kväll på Bistro Perspektiv, med en klassisk italiensk 3-rätters middag med Champagne och åtta röda viner från Piemonte i Italien. Vi inleder med ett glas Champagne från Taittinger, därefter serveras 8 viner från topproducenterna Maruro Veglio och Albino Rocca.

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.