Event

HÖSTENS SKALDJURSFEST I MUSEETS EGEN BISTRO

Skaldjur är bäst på hösten! Fredagen den 29 oktober arrangerar museets egen restaurang, Bistro Perspektiv, en läcker skaldjurskväll. Välkommen att njuta av havets goda efter en rundtur bland fotokonsten på Falsterbo Photo Art Museum!
arrow-icon-grey

höstens skaldjursfest

Boka in fredagen den 29 oktober med dina vänner eller din käresta!

Besök Falsterbo Photo Art Museum på eftermiddagen och se den fantastiska utställningen ”Dressed for Success – 100 Years of Fashion Photography”, samt specialutställningen ”Performance Freedom”.

Efter en rundtur på museet väntar en härlig skaldjurskväll på Bistro Perspektiv, där vi frossar i havets läckerheter! Kanske starta med en dricka i loungen?

Mer information om meny, pris och bokningsmöjlighet kommer inom kort på bistrons egen hemsida. Håll utkik!

Önskar du besöka Bistro Perspektivs hemsida, klickar du enklast här: Bistro Perspektiv

(Observera att entrébiljetter till museet köps separat i receptionen.)

Plats
falsterbo strandbad
Dag
FREDAG 29 OKTOBER
Tid
SE BISTRONS HEMSIDA
Pris
SE BISTRONS HEMSIDA

Fler event & nyheter

KONFERENS ART INCLUSIVE

FÖRETAGSEVENT. Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass! Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till en helt unik konferens med många fördelar. Boka visning för att se lokaler och faciliteter, samt lämna offertförfrågan så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket till er!

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.