Event

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Guidning med guldkant” som ger er inträde till museet och en timmes personligt guidad visning. Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!
arrow-icon-grey

GUIDNING MED GULDKANT

FÖRETAGSEVENT

Ge ditt museibesök en extra dimension genom att följa med vår guide på rundvandring i museet, och lyssna till berättelserna om fotograferna, motiven och historierna bakom bilderna!

Entré till museet och cirka en timme personligt guidad visning. Under eventet finns möjlighet för dig att njuta av ett glas cava eller champagne, tillsammans med ditt sällskap! Och önskar ni fortsätta med en gemensam middag, ordnar vi detta till er på Bistro Perspektiv!

Är du intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta Catrin Wennberg för pris, info och bokning, på mejl catrin@falsterbophoto.com

Plats
falsterbo strandbad
Dag
Valfritt datum
Tid
valfri tid
Pris
Se texten!

Fler event & nyheter

Falsterbo Photo intervjuad av Sveriges Radio

Lyssna gärna på denna radiointervju gjord av Sveriges Radios journalist David Richter med anledning av den nya fotoutställningen Undressed for Success? Nude, Famous, Oysters and Champagne.

STORSEANS & KRISTALLER MED MEDIET BENNY ROSENQVIST

EVENT. Välkommen att möta mediet och livsguiden Benny Rosenqvist när han håller storseans på Falsterbo Photo Art Museum och Bistro Perspektiv. Han föreläser också om kristaller och deras magiska inverkan. Det blir en kväll med spännande möten med andevärlden och ett utmärkt tillfälle att köpa en egen kristall och få den healad av Benny!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.