Event

VINMIDDAG ”PIEMONTE” DEN 12 FEBRUARI 2022

EVENT. Välkommen till en fantastisk kväll på Bistro Perspektiv, med en klassisk italiensk 3-rätters middag med Champagne och åtta röda viner från Piemonte i Italien. Vi inleder med ett glas Champagne från Taittinger, därefter serveras 8 viner från topproducenterna Maruro Veglio och Albino Rocca.
arrow-icon-grey

VINMIDDAG "PIEMONTE"

EVENT

Välkommen till en fantastisk kväll på Bistro Perspektiv, med en klassisk italiensk 3-rätters middag med Champagne och åtta röda viner från Piemonte i Italien. Vi inleder med ett glas Champagne från Taittinger, därefter serveras 8 (!) viner från topproducenterna Maruro Veglio och Albino Rocca.

Evenemanget sker på lördagen den 12 februari klockan 19.00 på Bistro Perspektiv. Vinkännare, och en av grundarna till Falsterbo Photo Art Museum, Claes Lindquist guidar oss genom provningen, och berättar om vinerna och producenterna.

Antalet platser är begränsat och sista dag för anmälan är tisdagen den 8 februari. Komplett beskrivning av vinerna och menyn, samt  bokningsmöjlighet kommer upp på Bistro Perspektivs hemsida inom kort . Du når Bistro Perspektiv genom att KLICKA HÄR . Välkommen! 

Plats
falsterbo strandbad
Dag
LÖRDAG 12 FEBRUARI 2022
Tid
19.00 -
Pris
1.395 kr/person, för dig som är medlem är priset 1.295 kr/person

Fler event & nyheter

NYTT DATUM FÖR VIN- OCH GLASPROVNING MED RIEDEL: 12 APRIL 2022

EVENT. – NYTT DATUM! Reservera tisdagen den 12 april för en inspirerande och lärorik Vin- och Glasprovning med Jane Sandström, connoisseur av Riedel-glas. Kvällen startar med en rundtur i fotokonstmuseet, därefter hålls provningen med fyra utsökta viner, och efterföljs sedan av middag med varmrätt samt kaffe & kaka. Fyra exklusiva vinglas från Riedel får du ta med dig hem efter denna trevliga kväll. Gör plats i kalendern redan nu!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.