Event

The Duxiana & Falsterbo Photo Art Museum

Vi är stolta att presentera vår nya samarbetspartner.
arrow-icon-grey
The Duxiana Falsterbo Photo Art Museum
Helmut Newtons verk "Mercedes" från 1975 i entrén

Välkommen Gallerihelgen i Malmö den 23–25 september

The DUXIANA, som öppnade i nytappning i april i år och Falsterbo Photo Art Museum har inlett ett samarbete som går av stapeln i samband med Gallerihelgen i Malmö den 23–25 september i DUXIANA’s lokaler på Mäster Johansgatan 1 i Malmö.

“Att kunna kroka arm med en part som brinner lika mycket för konst, design och kultur som vi gör, i en avslappnad miljö för umgänge, gläder oss oerhört. Därtill, att kunna ge spridning åt vilken stark destination Falsterbo Photo Art Museum, med en samling i världsklass, är, ser vi som viktigt för regionen och besöksnäringen.”, säger Maria Putak, General Manager för The DUXIANA.

“DUX representerar tidlös design och god kvalitet och vi är stolta DUX- ägare sedan många år tillbaka. Kombinationen våra två varumärken sinsemellan och vår gemensamma publik är väldigt naturlig och självklar.”, säger Christina Lindquist, ägare och grundare av Falsterbo Photo Art Museum.


Officiell invigning av den temporära utställningen, med ett antal utvalda verk, äger rum fredagen den 23 september kl. 18.00. Utställningen visas fram till den 23 oktober och är öppen för allmänheten. Gallerihelgen anordnas av Konstfrämjandet Skåne. För mer information: skane.konstframjandet.se

”The Wild Ones” av Peter Lindberg i Brooklyn, New York 1991

Fler event & nyheter

Julstämning i museishopen

Nu är det julstämning i museishopen. Här hittar du fina presentidéer tex
fotokonstböcker, affisher, årskort och nya decembernumret av Vogue Scandinavia, inom kort.

Artist Talk 25 november

Kom och träffa Per-Anders Pettersson direkt ifrån Kapstaden till Falsterbo och lyssna på hans berättelser från sin tid i Kongo Kinshasa.

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.