Event
september 8, 2021

FÖREDRAG 6 OKT FOTOGRAF EWA-MARI JOHANSSON

Välkommen till en föredragskväll onsdagen den 6 oktober med internationella modefotografen Ewa-Mari Johansson, som berättar om sin specialutställning “Performance Freedom” som kommer att pågå från den 2 oktober 2021 till den 9 januari 2022. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och anmälan!
arrow-icon-grey
Ewa-Mari Johansson

FÖREDRAG 6 OKTOBER

Välkommen till en föredragskväll onsdagen den 6 oktober! Internationella modefotografen Ewa-Mari Johansson gästar museet med anledning specialutställningen “Performance Freedom” som kommer att visas i museets avdelning Galleriet från den 2 oktober 2021 till den 9 januari 2022. Ewa-Mari har arbetat med fotografi i bland annat New York och Milano, och startade sin bana som modefotograf i Patrick Demarcheliers studio. 

Ewa-Mari Johansson är en svensk modefotograf som med Milano, New York, Malmö och Stockholm som bas fotograferat för bland annat Vogue, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan och Månadsjournalen. Ewa-Mari har arbetat som fotograf i 35 år. Hon är utbildad i New York där hon var verksam som modell och arbetade med många av de stora modefotograferna. Förutom modefoto har hon arbetat med street photography, reportage- och arkitekturfoto. I höst visar Falsterbo Photo Art Museum ett urval av Ewa-Maris fotografier i specialutställningen ”Performance Freedom” med modebilder från 1980-talet och framåt.

Program för onsdagen den 6 oktober 2021:

Kl 18.00 Välkommen att besöka museet och fritt ströva runt. Personal finns på plats och berättar om utvalda verk i museet.

Kl 18.30 Föredraget med Ewa-Mari Johansson startar. Under föredraget kommer en paus för smörgås, bubbelvatten och kaffe (man kan köpa till övrig dryck från bistron). Det ges möjlighet att köpa fotografens bok och även få den signerad. Kvällen avslutas ca kl 20.30.

Pris: 295 kr för inträde, föredrag och fika. (Som medlem/innehavare av årskort, har du 20% rabatt.)

Antalet platser är begränsat och sista dag för anmälan är tisdagen den 5 oktober. Välkommen att boka din plats genom att mejla till boka@falsterbophoto.com

Plats
falsterbo strandbad
Dag
ONSDAG 6 OKTOBER
Tid
kl 18.00-20.30
Pris
295 kr

Fler event & nyheter

ÅRETS KOCK 2018 GÄSTSPELAR I MUSEETS EGEN BISTRO

David Lundqvist som var ÅRETS KOCK 2018 gästspelar i vår egen Bistro Perspektiv, fredagen den 1 oktober och lördagen den 2 oktober. Klicka på pilen för att komma vidare till program, pris och bokningslänk!

NY FÖRMÅN FÖR MUSEETS MEDLEMMAR

Du som är medlem (dvs innehavare av årskort) hos Falsterbo Photo Art Museum erbjuds rabatt på entrén till populära Louisiana Museum utanför Köpenhamn, gå två betala för en.