Event

ÄKTA SKÅNSK TRADITION I MUSEETS EGEN BISTRO

Gåsmiddagen, visst är det en fin skånsk tradition att vara stolt över? Från den 3 till den 13 november erbjuder museets egen restaurang, Bistro Perspektiv, en 4-rätters ”Gåsamiddag”. Välkommen att avnjuta en riktigt god festmåltid, efter en rundtur bland fotokonsten på Falsterbo Photo Art Museum!
arrow-icon-grey

skånsk TRADITION PÅ bistro perspektivs vis

Välkommen att besöka Falsterbo Photo Art Museum och se den fantastiska utställningen ”Dressed for Success – 100 Years of Fashion Photography”, samt specialutställningen ”Performance Freedom”.

Efter en rundtur bland fotokonsten väntar en skånsk festmåltid på museets egen restaurang: Under några kvällar i november kan du och ditt sällskap avnjuta en ”Gåsamiddag” hos Bistro Perspektiv.

Det serveras en 4-rätters meny i gåsens tecken, ganska klassisk men presenterad på ett lite mer innovativt sätt. Det kommer att finnas både vinpaket och ett alkoholfritt dryckespaket att kombinera middagen med.

Gåsmiddagen förbeställs genom en bokning på Bistro Perspektivs hemsida. Där finns även pris och all annan information.

Önskar du besöka Bistro Perspektivs hemsida, klickar du enklast här: Bistro Perspektiv

(Observera att entrébiljetter till museet köps separat i receptionen.)

Plats
falsterbo strandbad
Dag
3 november - 13 november 2021
Tid
SE BISTRONS HEMSIDA
Pris
SE BISTRONS HEMSIDA

Fler event & nyheter

KONFERENS ART INCLUSIVE

FÖRETAGSEVENT. Konferera i vacker miljö vid Falsterbo Strandbad och upplev fotokonst i världsklass! Måndagar och tisdagar reserverar vi museet och bistron för konferenser och möten, vilket ger dig och ditt företag möjlighet till en helt unik konferens med många fördelar. Boka visning för att se lokaler och faciliteter, samt lämna offertförfrågan så sätter vi samman ett prisvärt och skräddarsytt paket till er!

VÄRDERA OCH VINN

FÖRETAGSEVENT. För dig och ditt sällskap erbjuder vi ”Värdera och vinn” som ger er en ny och annorlunda upplevelse av fotokonstmuseet. Teamkänsla, tävling, gemenskap och glädje! Möjlighet finns för dig att njuta av ett glas cava eller champagne tillsammans med ditt sällskap i samband med museibesöket!

Missa aldrig en utställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på utställningar och events.